​Skal du have udført fartskriver service? Hos TJ Truck Service ApS tilbyder vi montering, reparation og service af analoge og digitale fartskrivere (tachografer). Vores værksted ligger i Holstebro, men vi har også kunder i Skive og Struer og mange andre steder.

Reparation og fartskriver service med fokus på dine behov

Vi tilbyder alt fra salg og montering til reparation og lovpligtig service af analoge og digitale fartskrivere. Hovedreglen er, at køretøjer med en samlet vægt på over 3.500 kg inkl. eventuel trailer skal have en tachograf. Dog er der visse undtagelser, som vi gerne vejleder om.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Montering af fartskriver
  • Lovpligtig fartskriver service
  • Udstedelse af hastighedsattest
  • Lovpligtigt eftersyn af fartbegrænser

​Vores koncept er sat sammen, så det er fleksibelt for vores kunder. Behovet er individuelt fra virksomhed til virksomhed, og det imødeser vi ved at tilbyde løsninger, som passer til den enkelte kunde.​

Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet i vores arbejde, og derfor består vores medarbejdere af kompetente fagfolk og veluddannede specialister.

​Alle brænder for sit fag, og derfor arbejder alle med en stor faglig integritet. Vi sætter i det hele taget en ære i at udføre korrekt service og reparation.​

Kompetente mekanikere

Vores mekanikere er faguddannede inden for lastbiler og kan hjælpe med alle former for reparationer.

Service efter bogen

Vil du være sikker på at få et truck service, der er ordentligt og efter bogen, så vælg os.

Originale reservedele

Vores værksted bruger udelukkende originale reservedele for at opnå den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag for at få serviceret din tachograf

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 97 40 22 11 for at høre mere eller for at bestille tid. Du kan også skrive til os på info@tjtruck.dk.​

Udfyld formularen og få et gratis tilbud

Vi står altid klar med et tilbud på netop jeres problem. Uanset hvilken form for truck-service ​du har brug for, har vi en holdbar løsning til en konkurrencedygtige pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 9740 2211

​eller skriv en mail til info@tjtruck.dk

kontakt os

TJ Truck Service

Lundholmvej 10 7500 Holstebro

CVR-nummer: 34456402

Læs vores cookiepolitik

om tj truck service

Hos TJ Truck Service er vi specialister i service af alle typer lastvogne. Har du en lastvogn i Holstebro, Skive, Struer eller andre steder i Jylland, der har brug for service, er vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle mekanikere og specialister kender din lastbil og kan varetage både service og reparationer.