Fartskriver service af analoge og digitale apparater

Skal du have udført fartskriver service? Hos TJ Truck Service ApS tilbyder vi montering, reparation og service af analoge og digitale fartskrivere (tachografer). Vores værksted ligger i Holstebro, men vi har også kunder i Skive og Struer og mange andre steder.

Reparation og fartskriver service med fokus på dine behov

Vi tilbyder alt fra salg og montering til reparation og lovpligtig service af analoge og digitale fartskrivere. Hovedreglen er, at køretøjer med en samlet vægt på over 3.500 kg inkl. eventuel trailer skal have en tachograf. Dog er der visse undtagelser, som vi gerne vejleder om.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Montering af fartskriver
  • Lovpligtig fartskriver service
  • Udstedelse af hastighedsattest
  • Lovpligtigt eftersyn af fartbegrænser

Vores koncept er sat sammen, så det er fleksibelt for vores kunder. Behovet er individuelt fra virksomhed til virksomhed, og det imødeser vi ved at tilbyde løsninger, som passer til den enkelte kunde.​

Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet i vores arbejde, og derfor består vores medarbejdere af kompetente fagfolk og veluddannede specialister. 

Alle brænder for sit fag, og derfor arbejder alle med en stor faglig integritet. Vi sætter i det hele taget en ære i at udføre korrekt service og reparation.

Kontakt os i dag for at få serviceret din tachograf

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe på telefon 97 40 22 11 for at høre mere eller for at bestille tid. Du kan også skrive til os på info@tjtruck.dk.​

​TJ Truck Service ApS

E-mail: info@tjtruck.dk

CVR: 34456402

Lundholmvej 10

7500 Holstebro

​Tlf.: 97 40 22 11

Åbningstider i Holstebro:

Mandag - torsdag: 7.30-15.45

Fredag: 7.30-14.00

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 8 anmeldelser fra Google

Samarbejdspartnere