Søger du et professionelt værksted i Holstebro nær Skive og Struer?

Så er vi hos TJ Truck Service et seriøst og kompetent værksted, der har nogle dygtige fagspecialister. Vi har mange års erfaring med service og reparation af lastvogne, så din lastvogn er i sikre hænder hos os. Uanset hvad du har af udfordringer - om det er skader eller defekter - skal vi nok finde frem til fejlen og udbedre den.

Vi er kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, da kvaliteten af vores arbejde er med til at fremme den gode oplevelse af os som lastvognsværksted.

Kvalitetsbevidst lastvognsværksted til service af lastvogne

Hos os er der ikke forskel på, om du kører MAN, Volvo eller Scania. Vi er et kvalitetsbevidst lastvognsværksted, der har erfaring med reparation og service af alle mærker, modeller og årgange, hvorfor vi kan hjælpe dig uanset hvad.

Værkstedet i Holstebro har 6 baner, hvoraf 2 er med grav. Vi er desuden MAN servicepartner og er i juni 2016 blevet ISO certificeret (ISO 9001).

Kompetente mekanikere

Vores mekanikere er faguddannede inden for lastbiler og kan hjælpe med alle former for reparationer.

Service efter bogen

Vil du være sikker på at få et truck service, der er ordentligt og efter bogen, så vælg os.

Originale reservedele

Vores værksted bruger udelukkende originale reservedele for at opnå den bedste kvalitet.

Få et godt tilbud på din opgave

Skal din lastvogn serviceres eller repareres, er I altid velkomne på vores værksted. Vores dygtige medarbejdere er eksperter i at levere god service og håndværk af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om priser, andre spørgsmål eller for booking af tid til service eller reparation. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld formularen og få et gratis tilbud

Vi står altid klar med et tilbud på netop jeres problem. Uanset hvilken form for truck-service ​du har brug for, har vi en holdbar løsning til en konkurrencedygtige pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 9740 2211

​eller skriv en mail til info@tjtruck.dk

kontakt os

TJ Truck Service

Lundholmvej 10 7500 Holstebro

CVR-nummer: 34456402

Læs vores cookiepolitik

om tj truck service

Hos TJ Truck Service er vi specialister i service af alle typer lastvogne. Har du en lastvogn i Holstebro, Skive, Struer eller andre steder i Jylland, der har brug for service, er vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle mekanikere og specialister kender din lastbil og kan varetage både service og reparationer.