Trailer reparation og reparation af køletrailer

​Hos TJ Truck Service er vi eksperter i trailer reparation og reparation af køletrailer. Mangler du en professionel fagmand i Holstebro, Struer, Skive eller generelt i hele Jylland, er vi til rådighed til at hjælpe dig. 

Vi reparerer og servicerer alle mærker lastbiler, samt trailere og kølermaskiner. Med det nyeste testudstyr inden for for Wabco og Knorr har vi mulighed for at udlæse fejl på både lastbiler og trailere, således at de fungerer upåklageligt igen. Har du en trailer eller kølertrailer, der trænger til service og/eller reparation? Lad os høre fra dig, så vi kan servicere den.

Køletrailer service i høj kvalitet

Uanset om du skal have udført køletrailer service eller trailer reparation, har vi altid fokus på kvaliteten og det endelig resultat. Vi er yderst kompetente mekanikere, der har masser af erfaring med alle typer trailere. 

Vi er hurtige til at finde fejl og mangler, og vi løser dem omgående, så du får din trailer tilbage i topkvalitet. Når du kommer til os, er god service en selvfølge. 

Vi tager os altid godt af vores kunder, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der kommer igen og anbefaler os til andre. Derfor er du garanteret et højt serviceniveau og et veludført stykke arbejde inden for trailer reparation.

Lad os give et uforpligtende tilbud på trailer reparation

​Oplever du problemer med din trailer eller køletrailer? Kom til os for at få et uforpligtende prisoverslag på din opgave, så vi kan hjælpe dig. Vi sørger for, at din trailer fungerer perfekt igen - uden fejl. Skal du have en tid i vores værksted?

Kontakt os på et af følgende numre:

Holstebro afdeling

Lundholmvej 10

7500 Holstebro

Tlf.: 97 40 22 11

E-mail: info@tjtruck.dk

​TJ Truck Service ApS

E-mail: info@tjtruck.dk

CVR: 34456402

Lundholmvej 10

7500 Holstebro

​Tlf.: 97 40 22 11

Åbningstider i Holstebro:

Mandag - torsdag: 7.30-15.45

Fredag: 7.30-14.00

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 8 anmeldelser fra Google

Samarbejdspartnere