​​Hos TJ Truck Service er vi eksperter i trailer reparation og reparation af køletrailer. Mangler du en professionel fagmand i Holstebro, Struer, Skive eller generelt i hele Jylland, er vi til rådighed til at hjælpe dig.

Vi reparerer og servicerer alle mærker lastbiler, samt trailere og kølermaskiner. Med det nyeste testudstyr inden for for Wabco og Knorr har vi mulighed for at udlæse fejl på både lastbiler og trailere, således at de fungerer upåklageligt igen. Har du en trailer eller kølertrailer, der trænger til service og/eller reparation? Lad os høre fra dig, så vi kan servicere den.

Køletrailer service i høj kvalitet

Uanset om du skal have udført køletrailer service eller trailer reparation, har vi altid fokus på kvaliteten og det endelig resultat. Vi er yderst kompetente mekanikere, der har masser af erfaring med alle typer trailere.

Vi er hurtige til at finde fejl og mangler, og vi løser dem omgående, så du får din trailer tilbage i topkvalitet. Når du kommer til os, er god service en selvfølge.

Vi tager os altid godt af vores kunder, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der kommer igen og anbefaler os til andre. Derfor er du garanteret et højt serviceniveau og et veludført stykke arbejde inden for trailer reparation.

Kompetente mekanikere

Vores mekanikere er faguddannede inden for lastbiler og kan hjælpe med alle former for reparationer.

Service efter bogen

Vil du være sikker på at få et truck service, der er ordentligt og efter bogen, så vælg os.

Originale reservedele

Vores værksted bruger udelukkende originale reservedele for at opnå den bedste kvalitet.

Lad os give et uforpligtende tilbud på trailer reparation

​Oplever du problemer med din trailer eller køletrailer? Kom til os for at få et uforpligtende prisoverslag på din opgave, så vi kan hjælpe dig. Vi sørger for, at din trailer fungerer perfekt igen - uden fejl. Skal du have en tid i vores værksted? Kontakt os.

Udfyld formularen og få et gratis tilbud

Vi står altid klar med et tilbud på netop jeres problem. Uanset hvilken form for truck-service ​du har brug for, har vi en holdbar løsning til en konkurrencedygtige pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 9740 2211

​eller skriv en mail til info@tjtruck.dk

kontakt os

TJ Truck Service

Lundholmvej 10 7500 Holstebro

CVR-nummer: 34456402

Læs vores cookiepolitik

om tj truck service

Hos TJ Truck Service er vi specialister i service af alle typer lastvogne. Har du en lastvogn i Holstebro, Skive, Struer eller andre steder i Jylland, der har brug for service, er vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle mekanikere og specialister kender din lastbil og kan varetage både service og reparationer.