​Er det tid til lovpligtig lifteftersyn? Hos TJ Truck Service ApS udfører vi lovpligtige lifteftersyn samt alle former for service og reparationer. Vi arbejder primært for erhvervskunder. Vi hjælper dog også gerne privatkunder. Vi holder til i Holstebro, men vi har også kunder i bl.a. Skive, Struer og mange andre steder.

Kompetente fagfolk til at udføre lovpligtig lifteftersyn

Vi er autoriseret Anteo- og Zeproforhandler, og vi kan tilbyde alt fra salg og montering af en ny lift til et lovpligtig lifteftersyn. Dertil kommer service og reparation af liften. Vi anvender naturligvis originale reservedele ved reparation og eftersyn af lift.​

​Vi har løbende fokus på, at vi skal levere høj kvalitet. Derfor har vi kompetente fagfolk, der kan sit kram. Der er tale om veluddannede specialister, som brænder for faget, og derfor arbejder vi altid med stor faglig integritet, ligesom vi sætter en ære i at udføre service og reparation korrekt og helt efter bogen.

Kompetente mekanikere

Vores mekanikere er faguddannede inden for lastbiler og kan hjælpe med alle former for reparationer.

Service efter bogen

Vil du være sikker på at få et truck service, der er ordentligt og efter bogen, så vælg os.

Originale reservedele

Vores værksted bruger udelukkende originale reservedele for at opnå den bedste kvalitet.

Kontakt os for at aftale tid til service og eftersyn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller i al fald et overslag på et lovpligtig lifteftersyn. Du kan også bestille tid med det samme.

Du kan ringe til os på telefon +45 9740 2211, eller du kan skrive til os på info@tjtruck.dk.

Udfyld formularen og få et gratis tilbud

Vi står altid klar med et tilbud på netop jeres problem. Uanset hvilken form for truck-service ​du har brug for, har vi en holdbar løsning til en konkurrencedygtige pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 9740 2211

​eller skriv en mail til info@tjtruck.dk

kontakt os

TJ Truck Service

Lundholmvej 10 7500 Holstebro

CVR-nummer: 34456402

Læs vores cookiepolitik

om tj truck service

Hos TJ Truck Service er vi specialister i service af alle typer lastvogne. Har du en lastvogn i Holstebro, Skive, Struer eller andre steder i Jylland, der har brug for service, er vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle mekanikere og specialister kender din lastbil og kan varetage både service og reparationer.