Lovpligtig lifteftersyn og anden liftservice

Er det tid til lovpligtig lifteftersyn? Hos TJ Truck Service ApS udfører vi lovpligtige lifteftersyn samt alle former for service og reparationer. Vi arbejder primært for erhvervskunder. Vi hjælper dog også gerne privatkunder. Vi holder til i Holstebro, men vi har også kunder i bl.a. Skive, Struer og mange andre steder.

Kompetente fagfolk til at udføre lovpligtig lifteftersyn

Vi er autoriseret Anteo- og Zeproforhandler, og vi kan tilbyde alt fra salg og montering af en ny lift til et lovpligtig lifteftersyn. Dertil kommer service og reparation af liften. Vi anvender naturligvis originale reservedele ved reparation og eftersyn af lift.​

​Vi har løbende fokus på, at vi skal levere høj kvalitet. Derfor har vi kompetente fagfolk, der kan sit kram. Der er tale om veluddannede specialister, som brænder for faget, og derfor arbejder vi altid med stor faglig integritet, ligesom vi sætter en ære i at udføre service og reparation korrekt og helt efter bogen.

Kontakt os for at aftale tid til service og eftersyn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller i al fald et overslag på et lovpligtig lifteftersyn. Du kan også bestille tid med det samme. 

Du kan ringe til os på telefon 97 40 22 11, eller du kan skrive til os på info@tjtruck.dk.

​TJ Truck Service ApS

E-mail: info@tjtruck.dk

CVR: 34456402

Lundholmvej 10

7500 Holstebro

​Tlf.: 97 40 22 11

Åbningstider i Holstebro:

Mandag - torsdag: 7.30-15.45

Fredag: 7.30-14.00

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 8 anmeldelser fra Google

Samarbejdspartnere