Ring til Holstebro afdeling: 97 40 22 11

Syn af lastbil i vores egen synshal

Skal du have udført syn af lastbil i Holstebro eller Struer samt andre steder i Jylland, har vi egen synshal tilknyttet vores professionelle lastbilværksted. Det er bekvemmeligt for mange af vores kunder, at vi kan tilbyde både syn, service, reparation og vedligeholdelse. 

Har du brug for syn af lastbil snarligt, kan vi selv tjekke den efter i sømmene med henblik på, at den går rent igennem vores synshal. Med vores moderne bremserullefelt er det muligt at lave en bremsetest - uden der nødvendigvis er læs på køretøjet. 

Med synshal i samme bygning, sparer vores kunder både tid og penge. ​​Så kom til os, hvis du skal have din lastbil synet.

Synshal med kompetente fagfolk

Har du en lastbil, der skal synes, drives vores synshal af Applus+, som er nogle af de største specialister på området her i Danmark. Her får du en kompetent service, og vi sikrer, at der er en synergi mellem vores værksted og syn af lastbil. 

Således går din lastbil igennem syn, så du kan bruge den igen til dit professionelle virke. Vi har nogle dygtige fagfolk på alle poster, hvorfor din lastbil er i sikre hænder, når du skal have den til syn. Vil du være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du får udført service eller en reparation, så lad os om at gøre det, vi er bedst til. 

Få gode priser på syn af lastbil

Vil du have en god pris på syn af lastbil, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser. Det samme gælder alle service og reparationer forud for syn. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os for en pris på syn i vores egen synshal.

​Du kan kontakte os på:​

Holstebro afdeling

Lundholmvej 10

7500 Holstebro

Tlf.: 97 40 22 11

E-mail: info@tjtruck.dk

​TJ Truck Service ApS

E-mail: info@tjtruck.dk

CVR: 34456402

Samarbejdspartnere